• U bent hier
  • Home
  • Modules

Quickpanell interieurmodules

Met Quickpanell interieurmodules kun je de werkvloer flexibel inrichten. Dankzij de ronde hoekelementen kunnen de interieurmodules vrijstaand in een open ruimte worden geplaatst. Dit maakt projectinrichting mogelijk met vrij spel voor daglicht,  balans in lucht en akoestiek met privacy waar nodig. Onze interieurmodules voorzien in de behoefte om rust in kantoortuinen te brengen en kunnen esthetisch en functioneel grenzeloos afgewerkt worden voor een high-end uitstraling. Data & IT voorzieningen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd en door het ontbreken van stalen componenten wordt draadloos (wifi)signaal niet verstoord.

De 'gelegoliseerde' wandblokken blijven re-montabel. Het is een inbouwsysteem waarbij de wandblokken opnieuw kunnen worden gebruikt om andere modulevormen te bouwen om zo doorlopend de veranderende wensen te kunnen blijven bedienen. De indeling van de werkvloer kan dus altijd worden aangepast zonder bouwkundige ingrepen. De onderstaande interieurmodules geven een eerste indruk van de mogelijkheden.

Telefoon module

De telefoonmodule biedt de mogelijkheid om even rustig te bellen. Plaats de module bij voorkeur direct in het
zicht en op korte afstand van bureauwerkplekken, om daar rust te faciliteren.

Telefoon module

Akoestische werkplekscheiding

Voor werkplekken waar men (tijdelijk) meer behoefte heeft aan auditieve en visuele rust, kan er worden gekozen voor akoestische werkplekscheiding tussen de bureaus.

Akoestische werkplekscheiding

Akoestische divider

Om afdelingen en werkplekeilanden meer rust te geven kunnen manshoge akoestische dividers worden geplaatst. Dit is tevens een manier om meer teamgevoel rond een werkeiland te organiseren.

Akoestische divider

Spreekkamer

Indien er behoefte is aan aparte ruimte voor vertrouwelijke gesprekken of geconcentreerd werk kan er een vrijstaande gesloten spreekkamer worden opgebouwd.

Spreekkamer

Projectruimte

Om projectwerk te ondersteunen kunnen er grotere ruimten worden gebouwd. Deze kunnen vrijstaand worden neergezet, maar ook tegen een bouwkundige wand.

Projectruimte

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!